Reiseinfo
Ruteopplysning
Lokale bussruter
Langruter
Halden
Sarpsborg
Fredrikstad
Moss
Metrobuss Moss
Indre Østfold
Andre rutetabeller
Bestillingsruter Flexx
Fergeruter
Ekspressbusser
Grensependel
Transporttjenesten
Søknad
Brukerkort og konto
Universell utforming
Kontaktinformasjon
Kontoradresse:
Fylkeshuset
Oscar Pedersensvei 39
1706 Sarpsborg

Postadresse:
Postboks 220
1702 Sarpsborg

Telefon:
69 12 54 70Ruteopplysning

Du kan legge opp din reiserute direkte gjennom reiseplanleggeren på første siden (klikk logoen øverst til venstre for å komme til første siden). Fyll ut feltene og klikk "Søk". Reiseplanleggeren leveres av Trafikanten og dekker lokaltrafikk med buss i Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Oslo, Vestfold, Telemark og Østfold. I tillegg dekker tjenesten togtilbudet og enkelte ekspressbusser.

For deg som er synshemmet har vi rutetabeller med større skrift. Ring oss – så sender vi de rutene du ønsker !


Østfold kollektivtrafikk med egen app!

Appen gir enkel og lett tilgjengelig reiseinformasjon for Østfold, og er basert på Trafikanten–appen som allerede er en av Norges mest populære.

Med reiseplanleggeren kan du søke på adresser og stoppesteder i hele østlandsområdet (totalt 18.000 stoppesteder), bruk telefonens posisjon, eller velg en adresse fra kontaktlisten din.

Reiseforslagene viser tidspunkt for reisen, hvor lang tid du vil bruke totalt sett, eventuelle bytter og ventetid og hvor langt det er å gå til stoppestedet. Bytter du til kartet, får du også se hvor du skal gå. Hvis du skal reise i Oslo og Akershus kan du også få informasjon i sanntid.

I kartet kan du finne nærmeste stoppested i forhold til hvor du befinner deg. Trykk på et stoppested for å se hvilke linjer som går herfra.

Last ned til iPhone  ¦  Last ned til Android


Søk på busstider i kart

Hvordan fungerer tjenesten ?

1. Reiseplanleggeren finner du til venstre på denne nettsiden. Når du trykker <søk> så vil du bli overført til en ny nettside siden selve rutesøket skjer hos Trafikanten. Hvis du vet navnet på holdeplassen du skal reise fra og til så kan du skrive dette direkte i feltet og trykke søk. Du vil da få informasjon om aktuelle holdeplasser og avganger og vil i utgangspunktet ikke ha behov for kartsøket. Du vil likevel kunne få opp holdeplassen din på kart ved å klikke på symbol for <Vis stoppested på kart> på høyre siden ved holdplassnavnet. Hvis du er usikker på holdeplassnavnet så kan du trykke <søk>, og du vil da få muligheten til å velge <Kart> øverst i menyen.

2. Klikk på "Kart" og skriv inn holdeplassnavnet eller finn riktig holdeplass i kartet. Siden kartet i utgangspunktet er satt opp for Oslo og Akershus – må du navigere i kartet for å få opp Østfold (bruk "hånden" i kartvinduet). 

3. Finn et sted på kartet:
Du kan skrive inn stoppestedet og klikke "Søk" eller linjeskift. Du får fram kartutstnitt over området.

Ved å holde musa over et stoppested på kartet, vil det dukke opp en meny du kan velge fra.
Ved å klikke på "Vis avganger" vil alle avganger (alle avganger, retninger og linjer) bli vist i reiseplanleggeren.

Ved å klikke på "Reis fra dette stedet", vil fra–feltet i reiseplanleggeren bli utfylt med dette stoppestedet. Tilsvarende for "Reis fra dette stedet".

Søkemuligheten <Finn avstand og gangtase mellom 2 steder> vil dessverre ikke fungere for Østfold foreløpig.

4. Kartknappene – navigasjonsverktøy
Knappene øverst i kartvinduet hjelper deg å navigere rundt og å bestemme kartutsnittet. Regelen er at du først klikker på knappen – dette velger hvilken funksjon du har på musa når du klikker på kartet.

Ruteopplysningen 177 – Rett sted for riktig tid !

Hvis du ringer tlf 177 vil du komme i kontakt med en av våre medarbeidere (velg "Østfold" hvis du får flere valgmuligheter). Her kan du få mer informasjon om busstilbudet i og gjennom Østfold og om fergetilbudet på Hvaler og i Fredrikstad.

Åpningstider:
Mandag–fredag: 07:00–21:00
Lørdag: 08:00–19:00
Søndag: 13:00–20:00

Bruk tlf 69 12 54 69 hvis du ringer fra et annet fylke.

Ruteopplysning for andre fylker finner du her. Kontakt NSB kundesenter for informasjon om togtider til og fra Østfold på tlf 815 00 888

Ruteopplysning i og til⁄fra Oslo–Akershus
Trafikanten – tlf 815 00 176
Nor–Way Bussekspress kundesenter – tlf 815 44 444


Design: Blueroom Designstudio - Teknisk utvikling: Intellicom AS