Reiseinfo
Andre rutetabeller
Ekspressbusser
Grensependel
Bestillingsruter Flexx
Fergeruter
Lokale bussruter
Halden
Sarpsborg
Fredrikstad
Moss
Indre Østfold
Langruter
Ruteopplysning
Transporttjenesten
Brukerkort og konto
Søknad
Universell utforming
Kontaktinformasjon
Kontoradresse:
Fylkeshuset
Oscar Pedersensvei 39
1706 Sarpsborg

Postadresse:
Postboks 220
1702 Sarpsborg

Telefon:
69 12 54 70Reiseinfo

Her finner du informasjon om busstider i og gjennom Østfold fylke. Rute– og åpnigstider for jule– og nyttårshelgen finner du <her>.

NB! Du må ha gratisprogrammet Acrobat Reader for å åpne PDF–filene på disse sidene. Siden tabellene er hentet direkte fra ruteheftet, kan flere ruter fremgå på samme side.  

Du kan laste ned hele rutehefte for perioden 18⁄8–4⁄1 <her>, eller enkeltruter i oversikten til venstre. Se www.flexx.no for fullstendig oversikt over bestillingsruter.

Se www.grensependel.com for informasjon om tilbudet mellom Halden og Strömstad.

Glemt noe på bussen?
Busselskapene har ansvar for å ta vare på gjenglemte gjenstander som blir funnet på bussen. Ta kontakt dersom du har vært uheldig å mistet noe. Du finner telefonnummeret over hver rutetabell.


Østfold kollektivtrafikk med egen app!

Appen gir enkel og lett tilgjengelig reiseinformasjon for Østfold, og er basert på Trafikanten–appen som allerede er en av Norges mest populære.

Med reiseplanleggeren kan du søke på adresser og stoppesteder i hele østlandsområdet (totalt 18.000 stoppesteder), bruk telefonens posisjon, eller velg en adresse fra kontaktlisten din.

Reiseforslagene viser tidspunkt for reisen, hvor lang tid du vil bruke totalt sett, eventuelle bytter og ventetid og hvor langt det er å gå til stoppestedet. Bytter du til kartet, får du også se hvor du skal gå. Hvis du skal reise i Oslo og Akershus kan du også få informasjon i sanntid.

I kartet kan du finne nærmeste stoppested i forhold til hvor du befinner deg. Trykk på et stoppested for å se hvilke linjer som går herfra.

Last ned til iPhone  ¦  Last ned til Android

Utgiver er Trafikanten AS – et datterselskap av Ruter As.

Design: Blueroom Designstudio - Teknisk utvikling: Intellicom AS