Billetter og priser for Linje 9 Mysen-Oslo

Nye betalingsløsninger for Linje 9 fra 14. mai.

Nettbuss har varslet flere endringer for TIMEkspressen linje 3, 6 og 9 mellom Østfoldbyene og Oslo fra 14. mai, men det blir ingen endringer i selve tilbudet.

«TIMEkspressen»-navnet vil ikke lenger brukes, men tilbudene vil fortsatt ha samme linjenummer. Bakgrunnen er at selskapet gradvis har endret navn på linjene i andre fylker til «Nettbuss express», og nå har turen kommet til Østfold. For deg som kunde så er endringene fra 14. mai i første rekke knyttet til betalingsmåte om bord i bussen.

Det er fortsatt Nettbuss sine busser og sjåfører som vil betjene tilbudet, men det er Østfold kollektivtrafikk sine priser og betingelser som gjelder. Det vil kun være mulig å kjøpe eller fornye 30 dagers periodebillett eller enkeltbilletter på bussen fremover.

 

Her finner du pdf med oversikt over priser på enkeltbilletter og 30 dagers periodebilletter for reiser mellom Indre Østfold og Oslo.  (Obs! oversikten består av to sider)

På strekningen Oslo bussterminal - Tusenfryd benyttes Ruters billetter. Denne reisen går gjennom to soner, og ombordkjøpt enkeltbillett voksen koster kr 77,- og barn/honnør koster kr 39,-.

 

Henvend deg til Nettbuss om du ønsker refusjon av restverdier

Endringen gjør at det ikke er mulig å kjøpe eller fornye 30 faste Reisedager. Det vil heller ikke være mulig å kjøpe eller fornye 14 faste Reisedager og produktene 5- og 10 valgfrie Reisedager etter 30. april.

Kunder som har gjenværende Reisedager vil kunne bruke disse i en overgangsperiode til 31. august. I denne perioden kan også restverdier refunderes ved henvendelse til Nettbuss sitt kundesenter på 05070@nettbuss.no.

 


Publisert 16. april 2018. Sist oppdatert 19. april 2018