Velkommen til nye nettsider!

Vi er veldig glade for å kunne ønske velkommen til en helt ny versjon av ostfold-kollektiv.no. Nettsidene har fått ny design og innholdet er omskrevet og omstrukturert. Vi håper dere blir fornøyde!

Responsivt design

Vi har forbedret nettsiden, slik at den vil fungere enda bedre for deg som bruker den. Smarttelefon tar over stadig mer av internettbruken, og det stiller krav om å lage nettsider som også ser bra ut på mobil. Responsivt design er ikke en nyhet, men det blir stadig viktigere siden dette optimaliserer brukeropplevelsen. Den nye siden er selvsagt mobiltilpasset og vil endre seg etter størrelsen på skjermen du bruker. 

 

Brukervennlighet

Vi har lagt vekt på brukervennlighet, slik at man raskt og intuitivt finner den informasjonen man ønsker. De som reiser med Ruter i Oslo og Akershus, vil kjenne igjen mye av innholdet og oppbyggingen av siden. Vi ønsker å bidra til økt bruk av kollektivtrafikk i Østfold og over fylkesgrensen, så derfor er det viktig å tilby bedre, enklere og sømløse løsninger for formidling av informasjon til publikum.

 

Enkle menyer

Det viktigste innholdet finner du raskt og enkelt ved å bruke meny-knappene på forsiden. Reiseplanleggeren ligger selvsagt helt øverst på siden. Rutetabellene er også lett tilgjengelig, velg først i hvilken del av fylket du ønsker reiseinformasjon.

 

Hva synes dere?

Dersom dere har ris eller ros hører vi gjerne fra dere. Alle tilbakemeldinger mottas med takk på kontaktskjemaet vårt :)

 


Publisert 26. januar 2017. Sist oppdatert 2. februar 2017