Personvern og sikkerhet ved bruk av ØstfoldBillett-appen

Når du bruker ØstfoldBillett kan du reise anonymt med Østfold kollektivtrafikk. Dette gjelder selv om du registrerer bankkortet ditt til senere bruk. Årsaken er at det er betalingstjenestene og ikke appen, som har bankkortdetaljene dine.

ØstfoldBillett-appen tilfredsstiller dermed Datatilsynets krav og er i tråd med Bransjenormen for personvern og informasjonssikkerhet i elektronisk billettering.

Bransjenorm for elektronisk billettering på datatilsynet.no

Personopplysningsloven på lovdata.no

 

Tilganger

For at ØstfoldBillett skal fungere optimalt, må appen ha tilganger til enkelte funksjoner på telefonen din. Du kan velge å skru av disse tilgangene, men enkelte funksjoner vil enten ikke være tilgjengelig eller ikke fungere helt optimalt. Du skrur av tilgangene i innstillingene på telefonen din.

Hvilke tilganger appen trenger ser du i app-butikken:

Tilganger for ØstfoldBillett for iPhone i App Store

Tilganger for ØstfoldBillett for Android på Google Play

 

Bruk

Tilgangen til opplysninger om deg er begrenset. Vi utleverer ikke personopplysningene dine til en tredjepart så lenge vi ikke blir pålagt det av offentlige myndigheter.

Kundeopplysningene dine blir lagret så lenge du har samtykket til lagring.

 

Statistikk

Vi ønsker å gjøre appen bedre, og bruker Google Analytics i ØstfoldBillett for å samle informasjon om bruk. Bruksinformasjonen sendes anonymisert til oss og kan ikke knyttes til deg som bruker. Dersom du allikevel ikke ønsker å dele bruksinformasjonen din, kan du skru av dette under «Innstillinger» i appen.

 


Publisert 12. januar 2018. Sist oppdatert 25. januar 2019