Om SMS billetter

Nå tilbyr vi billett på SMS til de som ikke kan bruke ØstfoldBillett-appen eller nettbutikken vår. Du trenger kun en vanlig mobiltelefon, ikke smarttelefon med internett. Under finner du svar på de vanligste spørsmålene.

 

Hva er billett på SMS?

Billett på SMS er et tilbud der du kan kjøpe enkeltbilletter med SMS. Det er et tilbud til de som ikke kan bruke ØstfoldBillett-appen eller nettbutikken vår. Tilbudet er midlertidig, i sammenheng med at det ikke er mulig å kjøpe billetter om bord på bussen nå som fremste dør er stengt.

 

Hvorfor innfører dere billett på SMS?

Vi vil at alle skal ha mulighet til å kjøpe bussbillett. Derfor lanserer vi billett på SMS som et tilbud til de som ikke kan bruke ØstfoldBillett-appen eller nettbutikken vår. Tilbudet er midlertidig, i sammenheng med at det ikke er mulig å kjøpe billetter om bord på bussen nå som fremste dør er stengt.

 

Hvorfor har dere ikke hatt billett på SMS før?

Til vanlig har vi mange forskjellige billettløsninger. Til sammen har disse løsningene oppfylt våre passasjerers behov. Nå som fremste dør er stengt, er det ikke mulig å kjøpe billetter om bord på bussen. Det har gjort det vanskeligere for enkelte å kjøpe billett. Nå lanserer vi billett på SMS som et tilbud til denne gruppen.

 

Hvor lenge kommer dere til å ha billett på SMS?

Tilbudet er midlertidig i sammenheng med at fremste dør på bussen er stengt. Når fremste dør kan stå åpen igjen og sjåføren kan selge billetter, vil vi avvikle tilbudet om billett på SMS. Det er vanskelig å si når det blir.

 

Hvorfor blir ikke billett på SMS et permanent tilbud?

Til vanlig har vi mange forskjellige betalingsløsninger for billett. Til sammen, har disse løsningene oppfylt våre passasjerers behov. Behovet for en billettløsning på SMS er midlertidig, i sammenheng med at fremste dør på bussen er stengt.

 

Hvordan kjøper jeg billett på SMS?

Du kjøper billett på SMS ved å sende et kodeord til telefonnummer 1930. Vi har flere forskjellige kodeord avhengig av hva slags enkeltbillett du ønsker å kjøpe. Her kan du finne riktig kodeord for ditt behov.

 

Hva slags billett får jeg kjøpt på SMS?

Du kan kjøpe enkeltbilletter på SMS, ikke periodebilletter. Du får kjøpt enkeltbilletter til barn, voksen og honnør. Her kan du se hvilke billetter du kan kjøpe med tilhørende priser.

 

Hvor mye må jeg betale for billett på SMS?

Det kommer litt an på hvor og med hva du skal reise. Vi skiller på pris for Nedre Glomma, Østfold forøvrig og linje 9. Her kan du se hvilke billetter du kan kjøpe med tilhørende priser.

 

Er det dyrere å kjøpe billett på SMS enn i for eksempel ØstfoldBillett-appen?

Prisene for enkeltbillett på SMS er den samme som når du kjøper enkeltbillett med betalingskort om bord på bussen.

 

 

 


Publisert 12. februar 2021. Sist oppdatert 10. mai 2021