Gå til hovedinnholdet.

Hva leter du etter?

Hvalersambandet:

Avgangen kl. 12.10 utgår på grunn av ambulanseoppdrag. Man regner med normal drift fra avgangen kl. 13.10.

Følg med på driftsmeldinger fra Norled for oppdatert informasjon.

 

Se Entur.no for oppdatert reiseinformasjon.

Informasjon om Reisegarantien vår finner du her.

 

Sist oppdatert: 15.07.2024 11:29
Bussjåførene Arne og Nathalie blir filmstjerner når Lange Flate Ballær endelig er tilbake

Bussjåførene Arne og Nathalie blir filmstjerner når Lange Flate Ballær endelig er tilbake

Innspillingen av Lange flate ballær 3 er nå i gang og det betyr at kællæne skal på nye eventyr – med Østfold kollektivtrafikk (ØKT) som stolt samarbeidspartner.

Samarbeidet innebærer blant annet at to bussjåfører som til vanlig kjører buss i Nedre Glomma, får roller i den nye filmen. Etter en intern konkurranse blant sjåførene i Vy, har to heldige vinnere blitt kåret.

Kanskje hilser du på Nathalie når du tar bussen, eller er det Arne Pettersen, ofte kalt Arne-Glad, som kjører din lokale rute?

– Dette gleder jeg meg skikkelig til! Jeg har aldri spilt skuespill, men jeg er veldig glad i Lange flate ballær-filmene, jeg har de hjemme. Det er ikke lenge igjen til jeg skal være med på settet nå, og det er vanskelig å sove om natta, forteller Arne spent.

Nathalie Jenssen er også spent på hva som venter henne på innspillingsdagen.

– Jeg har aldri våga meg foran kamera før, men når vi fikk denne muligheten, tenkte jeg det var på tide å være litt gæren og melde meg på konkurransen. Og så var det ille koselig å få beskjed om at jeg var valgt ut til en av rollene, forteller Nathalie.

 

Harald Zwart ble glad da han så Arne

Det er Zwart selv som har valgt ut sjåførene til filmen.

– Det var veldig morsomt å se alle casting-filmene av bussjåføren, og det var kjempevanskelig å velge. Jeg har sett etter karakter og variasjon og valget falt på Nathalie, som var drit tøff, og Arne-Glad som rett og slett gjorde meg glad!

Zwart syns det er veldig gøy å ha Østfold kollektivtrafikk med på laget.

– De har inspirert oss til noen gode idéer, som jeg synes fungerer veldig bra.

 

Bruker bilfilm for å markedsføre busstilbudet

Filmen Lange flate ballær 3 spilles inn i Fredrikstad i august med Østfold kollektivtrafikk som samarbeidspartner. Det betyr at ØKT også får være med å påvirke manus og at bussen får en plass i rampelyset sammen med alle bilene på Ed-garasjen.

– Dette er en svært spennende mulighet for oss til å fortelle publikum om busstilbudet i en veldig positiv og underholdende setting. Alle i Østfold har et forhold til kællæne og Lange flate ballær-filmene. Vi er veldig glade for å få bruke denne anledningen til å ønske publikum velkommen tilbake på bussen igjen, forteller markedssjef i Østfold kollektivtrafikk, Solfrid Rød Olsen.