Gå til hovedinnholdet.

Hva leter du etter?

Hvalersambandet:

Avgangen kl. 12.10 utgår på grunn av ambulanseoppdrag. Man regner med normal drift fra avgangen kl. 13.10.

Følg med på driftsmeldinger fra Norled for oppdatert informasjon.

 

Se Entur.no for oppdatert reiseinformasjon.

Informasjon om Reisegarantien vår finner du her.

 

Sist oppdatert: 15.07.2024 11:29
Friskmelder 24 busser

Friskmelder 24 busser

Busselskapet Nobina melder torsdag ettermiddag at 24 busser er klare til å settes i trafikk i Nedre Glomma etter brannen på et gassfyllingsanlegg i Sarpsborg mandag.

–Dette er et lyspunkt i en ellers ganske mørk uke. I løpet av ettermiddagen/ morgendagen vil det bli klart hvor disse bussene settes inn, og vi oppfordrer publikum til å følge med på ostfold-kollektiv.no og entur.no for oppdatert informasjon, sier direktør Børre Johnsen i Østfold kollektivtrafikk.

Publikum vil imidlertid oppleve at rutetilbudet ennå ikke er fullt oppe og går. Med de nevnte 24 blir tilbudet noe bedre. Men fortsatt venter en rekke busser på godkjenning før de kan settes i drift.

Årsaken til brannen er ennå ikke klarlagt.

Godkjent

– Etter en grundig granskning og analyse gjennomført av alle parter, samt med godkjenning fra Scania, kan vi nå konstatere at 24 busser er trafikksikre. Dette betyr at fra fredag 2. februar vil disse bussene bli satt i trafikk. Parallelt med dette jobber Nobina, Scania og Gasum videre for å få inspisert og godkjent enda flere busser for trafikk. Mer informasjon om dette kommer så snart vi har noe, sier administrerende direktør i Nobina, Tonje Wikstrøm Frislid.

Hun legger til:

– Vi forstår at brannen har medført store utfordringer i trafikken og det er veldig leit at både kunder, ØKT og Nobina er sterkt berørt av dette. Dette har vært svært beklagelig, men samtidig håper vi på en forståelse for at vi alltid vil prioritere sikkerhet først. Alle teknikere, eksperter og etterforskere har jobbet på spreng for både å undersøke og sikre at bussene blir satt i drift igjen så raskt som mulig.

 

Kilde: ofk.no