Gå til hovedinnholdet.

Hva leter du etter?

Grensependelen (linje 111 Strømstad-Nordby-Halden-Kalnes)

Grensependelen (linje 111 Strømstad-Nordby-Halden-Kalnes)

Busstilbudet mellom Strømstad, Nordby, Halden og Sykehuset Østfold Kalnes.

Rutetider

Västtrafiks linje 111 betjener strekningen mellom Strømstad, Nordby, Svinesundsparken og Halden. Tilbudet korresponderer med linje 632 mot Kalnes på Svinesundsparken.

Korrespondansen gjelder avgangene som er på Svinesundsparken kl 0615 og 0715 mot Kalnes. Linje 111 har avgang fra Strömstad stasjon kl 0525 og 0620 og fra Svinesundsparken mot Strömstad kl 1550 og 1715.

 

Billetter

Det er periodebilletten Zon C Extra Østfold S som er mest aktuell for reiser mellom Sykehuset Østfold Kalnes, Halden og Strømstad. Billetten får man kun kjøpt hos Västtrafik. 

 

Slik kjøper man billetter

Både enkelt- og periodebilletter kjøpes i appen Västtrafik To Go eller på Västtrafik-kort. Enkeltbilletter kan du også kjøpe som papirbillett om bord i bussen.

På linjer som har Västtrafiks kortlesere gjelder også kontolading. Ved reise på busser uten Västtrafiks kortlesere, må billett på Västtrafik-kort vises sammen med kvittering.

Man kan også kjøpe billetter på Nordby Kjøpesenter, og Coop og Pressbyrån i Strømstad sentrum (ved N. Hamnen).

Det er kun enkeltbilletter og døgnbilletten Zon ABC som selges ombord i bussen. Alle andre billetter kjøpes i appen To Go, eller et av utsalgsstedene.

 

Priser

Kontantfri reise

Linje 111 er kontantfri, dvs at man ikke kan bruke kontanter eller debetkort ved betaling om bord i bussen, men du kan betale med kredittkort på Västtrafiks busser.

 

Gyldighet

Enkelt- og periodebilletter kjøpt på linje 111, er gyldig for reise videre med Østfold kollektivtrafikk innenfor Halden kommune og til Sykehuset Østfold Kalnes.

Østfold kollektivtrafikk's periodekort kan ikke kombineres med enkeltbillett, reisepenger eller periodebillett til eller fra Strømstad, man må kjøpe egen billett for hele strekningen. Dette gjelder også til Svinesund eller Nordby. 

 

På ØKTs busser

Husk å vise kvittering for aktivert billett fra Västtrafik på Østfold kollektivtrafikks busser. Det er ikke tilstrekkelig med salgskvittering.

Du kan også bruke periodebillett (månedskort) fra Østfold kollektivtrafikk på linje 111 innenfor Halden kommune. 

 

På Västtrafiks busser

Husk å vise kvittering for aktivert periodebillett (månedskort) fra Østfold kollektivtrafikk på Västtrafiks busser. Det er ikke tilstrekkelig med salgskvittering. 

Skolekort eller reisepenger gjelder ikke på linje 111 (Grensependelen).

 

Kontaktinformasjon

Oppdaterte rutetider finner du i reiseplanleggeren, eller du kan ringe til ruteopplysningen på norsk eller svensk side:

– på norsk side tlf 69 12 54 60

– på svensk side tlf 0771–41 43 00