Gå til hovedinnholdet.

Hva leter du etter?

Hvalerferga

Hvalerferga

Hvalerferga har utgangspunkt i Skjærhalden og tar deg til de østre øyene i Hvaler kommune.

Rutetider

Det er «vårtabellen» som gjelder fra 22. mars til 16. juni. Det er ikke stor forskjell på vintertabellen, vår- og sommertabellen, men det er satt opp noen flere avganger i vår- og sommertabellen, samtidig som turene i vintertabellen må bestilles på forhånd.

Her kan du se vårtabellen som gjelder fra 22. mars.

 


Bestilling av tur

Alle turer som er merket med «b» i rutetabellen kjøres kun etter bestilling. Det er ingen plassbestilling/setebestilling om bord – kun bestilling av tur. All transport av kjøretøy og utstyr som tar opp plass på dekk (kajakker, gods mv.) må forhåndsbestilles for alle avganger hele året. Sykler er gratis så langt det er plass, og du trenger ikke å bestille på forhånd.

Østfold kollektivtrafikk jobber med en ny, digital bookingtjeneste, men denne vil ikke være klart til 1. januar. Bestillinger må derfor inntil videre skje til kundesenteret hos Østfold kollektivtrafikk på tlf 69 11 71 10 innenfor åpningstidene og senest 1 time før avgang.

 

Kundesenteret har åpent:

Mandag–fredag:   07–21

Lørdag:                   08–20

Søndag:                  13–20

 

Bestilling av turer før kundesenteret er åpent må gjøres dagen før.

Hvis det er kø på telefonen, kan du velge at vi ringer tilbake når det er din tur.

Ved bestilling blir du bedt om å oppgi kontaktinformasjon slik at vi kan sende oppdatert informasjon om turen du har bestilt. Du må oppgi antall passasjerer som skal reise, reisestrekning og avgangstid. Hvis det er flere som skal reise sammen, er det tilstrekkelig at bestillingen registreres av én person, men alle i reisefølget må registreres samtidig på riktig reisestrekning.

Husk å oppgi telefonnummer når du bestiller hvis du ønsker å få tilsendt en bekreftelse på SMS. Hvis du har registrert telefonnummeret i tidligere bestillinger, så trenger du ikke å registrere dette på nytt.

Møt opp 10 minutter før avgang dersom du skal ha med bil, slik at mannskapet får organisert køen og planlagt plassen om bord.

Billetter og priser

Fergen er gratis, se mer her.

 

Hittegods

Kontakt kundesenteret til Østfold kollektivtrafikk på telefon 69 11 71 10 hvis du har glemt noe på fergen.