Gå til hovedinnholdet.

Hva leter du etter?

Vi har ingen planlagte innstillinger i dag 29.09

 

Se Entur.no for oppdatert informasjon om den enkelte avgang. Klikk på "Les mer" for informasjon om Reisegaranti.

Sist oppdatert: 29.09.2023 07:57
Les mer
Utfordrende oppstart for Nobina AS i Nedre Glomma

Utfordrende oppstart for Nobina AS i Nedre Glomma

Mange sykemeldinger den siste tiden har dessverre ført til forsinkelser og inntillinger i tilbudet og påvirket både våre passasjerer og medarbeidere. Dette er uheldig, og vi gjør nå alt vi kan for å skape en mer stabil situasjon.

Mangel på bussjåfører er et nasjonalt problem, og situasjonen i Nedre Glomma har ikke blitt bedre av en komplisert oppstart. 

Tidligere denne uken ble det gjennomført en stor endring av trafikkplanene hos Nobina, noe som innebærer både bedre turnuser og skiftplaner for sjåførene, samtidig som passasjerene etter hvert kommer til å oppleve en mer punktlig trafikk. I neste uke gjenomføres det ytterligere forbedringer, som skal skape enda bedre forutsetninger for en bedre arbeidshverdag, mindre forsinkelser og en mer punktlig og pålitelig trafikk.

-Vi jobber dag og natt for at færrest mulig skal bli berørt av disse avvikene. Bakgrunnen for disse utfordringene er sammensatte, men skyldes hovedsakelig en komplisert oppstart og mangel på sjåfører, og det vil ta noe før vi klarer å skaffe tilveie flere, sier Kristin Mathisen på Nobina.

Direktør Børre Johnsen i Østfold kollektivtrafikk er godt kjent med disse utfordringene og har løpende kontakt med ledelsen i Nobina.

-Jeg vil først og fremst takke kundene våre for deres tålmodighet, i tillegg til sjåførene og trafikkledelsen i Nobina og egne ansatte i ØKT som har en krevende arbeidssituasjon om dagen. De ansatte prøver virkelig å gjøre så godt de kan, og kan vanskelig ta ansvaret for den situasjonen som vi har kommet i nå, sier Johnsen.

 

Reisegaranti

Reisegarantien gjelder dersom bussen er mer enn 20 minutter forsinket, eller ikke kommer. Les mer om reisegarantien her.